Recensies





Recensie:
In oktober schreef ik over Dex (toen nog 6 maanden) en hoe tevreden ik was over Bijlili. Ondertussen is hij 15 maanden en een echt buitenkind. Elke keer als ik hem zie rondscharrelen tussen de dieren of zijn kleren helemaal onder de modder terugkrijg realiseer ik me opnieuw hoe blij ik ben met de keuze voor Bijlili. Ik denk dat Dex nergens beter op zijn plaats geweest zou zijn. De communicatie is persoonlijk en loopt goed, zaken worden goed teruggekoppeld en je ziet dat Dex het ontzettend naar zijn zin heeft bij Bijlili. Fijn deze kleinschaligheid!

Datum: Juni 25, 2020
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP




Recensie:
Onze zoon is nog maar 6 maanden en kan zelf nog weinig aangeven maar mijn man en ik zijn ontzettend tevreden over KDV bij Lili. Ze zijn attent, zorgvuldig en erg vriendelijk. Ook zijn wij erg blij met hun gedachtegoed en ik ben ervan overtuigd dat Dex hier de komende 3 1/2 jaar nog heel veel plezier gaat beleven!!

Datum: Oktober 10, 2019
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP




Recensie:
Ella is vanaf 3 mnd tot 4 jaar wekelijks met veel plezier naar BijLili gegaan! Mochten we niet verhuisd zijn in de tussentijd dan hadden we ons zoontje hier zonder twijfel ook naar toe gebracht. Wat een heerlijk KDV, wat heeft ze hier veel geleerd en fijn gespeeld. De buitenplaats (met veel groen en diertjes) is absoluut een pro, en sinds de verbouwing nóg beter is geworden. De continuiteit en stabiliteit qua begeleiding maakt het een hele prettige en persoonlijke opvang.

Datum: Juli 21, 2019
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP


Recensie:
Mijn 2 kinderen, Roan en Liam, zijn beiden naar dit KDV gegaan. Wat hebben ze een ongelooflijk leuke tijd hier gehad. Wat een verschil met een grootschalige opvang. Ik ben heel blij dat ze hier terecht konden.

Heerlijk naar buiten, bezig zijn met de dieren, plantjes verzorgen, het jaarlijkse schaapscheren, de leuke activiteiten en lekker kliederen bij het blote voetenpad. Teveel om op te noemen. De kinderen zijn nooit een dag met een tegenzin gegaan.. en bij het ophalen.. wilden ze liever nog even blijven....!!

Ga zo door! De kinderen hebben genoten 😁 Bedankt voor de fijne tijd!


Datum: Mei 15, 2019
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP




Recensie:
Onze zoon Luca wordt binnenkort 4 en dat betekent dat we met pijn in ons hart afscheid moeten nemen van Math, Lilian, Marieke en Melanie.

We kijken terug op 4 mooie jaren waarin we onze Luca wekelijks met een gerust hart naar het team van BijLili hebben gebracht.

Samen met de andere kinderen spelen, rennen, knutselen, puzzelen, boekjes lezen, trampoline springen en schommelen, maar ook de diertjes aaien, voeren en verzorgen, plantjes planten, groente en fruit oogsten en natuurlijk lekker opeten! Wat heeft onze Luca genoten!

Als ouders hebben we de persoonlijke aandacht, de kleinschaligheid, de prettige sfeer en de ruimte binnen en buiten als zeer prettig ervaren. Wij hebben Luca de afgelopen jaren zien opgroeien tot een kind dat vol vertrouwen naar de basisschool gaat.

We willen het team van BijLili nogmaals bedanken voor alle goede zorgen de afgelopen jaren.


Datum: Augustus 1, 2018
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP



Recensie:
Toen Lennon 2 jaar was (nu alweer vijf jaar geleden), zijn wij gewisseld van een regulier kinderdagverblijf naar deze plek. Dit is wat mij opviel:
- Super mooie buitenruimte.
- Grote kennis en liefde voor de natuur bij iedereen... die aanstekelijk werkt bij alle kinderen!
- Veel dieren (Lennon was erbij toen een kip een ei legde en toen ik een keer in de middag kwam, had hij een kikker, een salamander en een spin speciaal voor mij verzameld).
- Kleinschalig en daardoor is er een hechte groep kinderen.
- Geen wisselingen in medewerkers... dus elke dag zijn Math / Lilian / Marieke en / of Melanie er! In die vijf jaar hebben ze het nooit laten afweten!
- 4 weken per jaar dicht, maar die hoef je dus ook niet te betalen en daardoor een stuk goedkoper. Deze weken (3 weken in de zomer en 1 week rond de Kerst/Nieuwjaar) weet je ruim van te voren.
- Aandacht voor gezonde voeding en een gevarieerd aanbod... waar mogelijk uit eigen tuin!
- Leuke activiteiten voor ouders en kinderen.
- Actieve oudervereniging.

Nu is Robin toch echt vier jaar en gaat ze naar school!
Hoe leuk het ook is dat ze naar school gaat, wat we een groot nadeel vinden van Bijlili, is dat Bijlili geen BSO heeft.
Anders zou ik ze hier graag nog 8 jaar naar toe brengen!!!!!


Datum: Mei 4, 2018
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP




Recensie:
Wij hadden geen mooiere en betere plek kunnen wensen om onze zoon Tim, naar toe te brengen als we zelf naar ons werk gaan.
Heerlijk buiten spelen met de andere kinderen en de dieren, doet hij het allerliefste!
Het is dan ook altijd weer een feest voor hem als hij mag gaan en een beetje een teleurstelling als papa of mama hem komt ophalen...
Wij raden dit KDV dan ook voor iedereen van harte aan!


Datum: Maart 8, 2017
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP


Recensie:
Ons dochtertje was ongeveer 1 jaar toen we van een enthousiaste ouder van Bijlili te horen kregen dat er een plekje vrij zou komen op de dinsdag. Door het enthousiasme, haar verhalen en de "kinderboerderij" kennende, zijn we maar snel kennis gaan maken met Math en Lilian en de voorzieningen gaan bekijken. Het is een geweldige locatie. De kinderen gaan altijd naar buiten om mee te helpen met het verzorgen van de dieren, aan de slag in de groententuin, spelen en plezier maken op het Blote Voeten Pad. De kinderen zijn altijd samen met dezelfde leiding, wat voor ons heel rustgevend en belangrijk is. Bij het brengen en halen kun je altijd even een gesprekje voeren over de dag of de bijzonderheden. Ze kennen de kinderen goed en kunnen de ontwikkeling goed volgen. Wij zijn iedere dinsdag weer heel benieuwd wat ons dochtertje heeft meegemaakt en gedaan en we zijn heel blij dat ons zoontje binnenkort ook mag gaan! We brengen de kinderen niet naar een kinderdagverblijf maar naar een thuis.

Datum: Maart 1, 2017
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP




Recensie:
Na het bezoeken van een aantal KDV kwamen we uit bij KDV Bijlili, toen was de keuze ineens snel gemaakt..! De huiselijke maar professionele uitstraling, de prachtige speelplaats met kinderboerderij, het persoonlijk karakter, precies waar wij naar op zoek waren. Wij vinden het top dat jullie veel belang hechten aan buiten spelen & ontdekken, Ella heeft zelfs vele uurtjes heerlijk geslapen in de frisse buitenlucht:!sleepy:! Daarbij het leren verzorgen van de dieren en plantjes en het afwisselende programma van PUK. Ondanks dat we verhuisd zijn naar Maasbracht hebben we nooit overwogen te veranderen van KDV. En niet alleen wij zijn enthousiast, Ella gaat met plezier naar jullie toe! :!sleepy:

Datum: Januari 17, 2017
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP




Recensie:
Bijlili is een kleinschalige opvang waar elk kind een eigen plekje heeft. Er is een vast dagritme zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. De invulling van de dag is zeer afwisselend. Ze zingen, knutselen, puzzelen, spelen buiten, dieren verzorgen enz. Ook wordt er aandacht besteed aan de seizoenen en feestdagen. Dit kinderdagverblijf blijft zich vernieuwen in allerlei opzichten. Bij het ophalen wordt kort besproken hoe je kind tijdens de dag geparticipeerd heeft. Hierin merk je de bekwaamheid van de leidsters. Er wordt goed geobserveerd. Bijlili is meer dan alleen een kinderdagverblijf, het is een plek waar de kinderen iedere keer weer een beleving ervaren.

Datum: Februari 1, 2016
Verwijderen Beantwoorden Bekijk IP
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
1 2 Last »