Leefruimte

Kdv BijLili schept met haar uitnodigende en stimulerende inrichting een positief leefklimaat.
Naast de liefde en zorg die ze krijgen, zorgen de intense kleuren en een efficiënte inrichting er ook voor dat de kinderen zich snel thuis voelen. De binnenruimte bestaat uit een leefruimte en een sanitaire/verzorgingsruimte en voldoen aan de veiligheids- en gezondheidseisen.

In de leefruimte zijn er verschillende “hoeken” gecreëerd waar verschillende activiteiten plaats kunnen vinden. Zo is er een eetgedeelte, een voorleeshoek, een blokken/bouwhoek, een verkleedhoek, een poppenhoek, een keukenhoek, een autohoek.

Ook de slaapkamers voldoen aan de veiligheids- en gezondheidseisen. De bedjes zijn gecertificeerd volgens het nieuwe eisenpakket in de kinderopvang. Het pand is voorzien van een BMI (brandmeldinstallatie) en een ontruimingsplan goedgekeurd door de brandweer Gemeente Echt-Susteren. Deze wordt jaarlijks gecontroleerd door het installatiebedrijf en maandelijks getest door de beheerder BMI.

Wij voldoen aan de vereiste kwalificaties met de betrekking tot de veiligheid. Gediplomeerd BHV er en EHAK (Eerste hulp aan kinderen)